Returnering Piefit

Returnering

Vi har en 14-dages returpolitik, hvilket betyder, at du har 14 dage efter modtagelse af din vare til at anmode om retur.

For at være berettiget til returnering skal din vare være i samme stand som du modtog den, ubrugt, med tags og i originalemballagen. Du skal også bruge kvitteringen eller beviset på købet.

For at starte en retur kan du trykke på linket her: Start din returnering her

Du kan altid kontakte os for ethvert retur spørgsmål på support@piefitcards.dk

Skader og problemer

Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan evaluere problemet og gøre det rigtigt.

Udvekslinger

Den hurtigste måde at sikre, at du får det, du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returret er accepteret, foretager du et separat køb af den nye vare.

Tilbagebetaling

Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din retur, og fortæller dig, om returen blev godkendt eller ej. Hvis godkendt, får du automatisk tilbagebetaling på din oprindelige betalingsmetode. Husk det kan tage lidt tid for din bank eller kreditkortselskab at behandle og bogføre tilbagebetalingen.

Vi er sikker på at PiefitCards vil leve op til dine forventninger

På ingen tid vil du komme ind i en god, sund og aktiv fitness vane

Dyrk motion som en leg, få mere overskud og bliv en gladere dig

FUN FACT

Vidst du at en kombineret sundlivsstil med en aktiv livsstil, gør at vi lettere taber os, beholder muskler og holder det overflødige fedt væk.

Vælg en aktiv livsstil i stedet for kun en sund kost, for at opnå og bibeholde dine resultater. 

Select your currency
DKK Dansk krone